În loc de a turn de bere folosi un sistem ,Streamline folosește containere care lucrează cu gravitatia Pamantului pentru a servi clienții dumneavoastră . Rucsac  are exact același material lumina reflectorizant cu opțiuni de .

Aici sunt doar câteva combinații . Roșu vin bere alb Supe sprits șipachetul este atât de obtinerea acestor opțiuni de băuturi turn de bere pentru clienții dumneavoastră este faptul că mult turn mai ușor cu timpul crossover de minim .

Inclus  Fiecare turn dintre acestea rucsac de mai sus sunt furnizate cu steagul branding iturn de bere nterschimbabile
 turn de bere
 turn bere
 turnbere
 bereturn
 Optional : Putem furniza , turn de bere de asemenea, bere un complet turn izolate husă opțional față - servire , turn de bere care pot fi utilizate pentru bani , servetele , lapte , zahăr , etc Acest sistem este o metodă extrem de eficientă de a servi un număr mare foarte repede Pentru vânzările la evenimente la scară largă oferă "

 modelul bere clasic turn modelul Rucsac pe de altă parte, vă permite să-și vândă orice fel de produse alimentare sau nealimentare în locuri înguste . Unitatea rucsac, turn de bere care distribuie cutii rece . Acest lucru este un mare pentru instrument de vânzări incrementale la stadioane și arene sau orice loc , oriunde . turn Este ,

 de asemenea, o mare pentru prelevarea de probe în mișcare . Ea are , de asemenea, o pungă de bani și o zonă de suport de pahar pentru a stoca cesti de turn de bere prelevare de probe , de asemenea .

Acest lucru va ajuta la creșterea vânzărilo bere r noastre șibrand awareness de la sau oriunde altundeva unde este folosit . Mergem la clientul nostru , mai degrabă decât de așteptare pentru ei să vină la noi .

Suntem increzatori ca putem turn de bere satisface orice mobil cerere de băutură de distribuire . Un alt avantaj : ea permite încă turn oameni pentru a prinde o bucatica de bine fetelor . Dincolo de faptul că , care este aplicabilă sau bere ca rucsac turn de bere gravitației


bere turn


Este potrivit restante pentru turn de bere distribuirea de mostre gratuite și de vânzări este special conceput pentru a vinde sau de probă băuturi în sticle sau cutii de conserve .

acest turn pachet permite distribuirea de gustări , cum ar fi chips-uri sau popcorn . Ca rucsac sau este un rucsac băutură pentru Cutii de concepe .

Capacitatea de bere două turn de bere termo camera de umplere insolated este cu . Snacks-uri , dulciuri , atât în ​​alimentare și în zona de produse nealimentare . pentru vânzările la evenimente la scară largă oferă " modelul clasic Modelul rucsac pe de altă parte, vă permite să-și vândă orice fel de produse alimentare sau nealimentare în locuri înguste .

Publicul larg este de a învăța să se aștepte în mod esențial bere aceeași produs superior băutură de calitate când a turn de bere cesta este livrat de la , unii patroni clienților sunt reticente în a cumpăra în ultimele câteva băuturi calde de la o cutie tote sau tava . rucsac băutură distribuitor . Apă îmbuteliată Bauturi racoritoare din sticle de bere în .

Snacks-uri sau hot-dog în recipiente în formă de cilindru de cutii de rucsac și sticle pot fi reciclate prin reținerea golește de design contur maximizează identitatea de bere brand pe turn suprafata din spate reumplute în câteva secunde și complet curățate și dezinfectate în minute transporta până la treizeci de cutii de aluminiu sau sticla poate fi folosit pentru turn de bere  promotii ca un exercițiu de eșantionare ochi-prinderea - pur și bere simplu pentru a crește vânzările prin luarea de băuturi reci ori de câte ori oamenii le doresc .

Rucsaci portabile sunt ideale transport ușor de bere utilizat izolate pentru turn distribuirea sticle pline de dimensiuni sau cutii . Aceste unitati usoare sunt proiectate cu rafturi infernale de produs pentru marca eficientă multiple turn de bere distribuirea la orice eveniment sau zone de pe ambele modele sunt ușor de accesat , ușor de bere curățat , și sunt turn complet izolate . ambele găzdui