Rygsæk drikke dispenser til enhver form for drikkevarer

 • Mobil rygsækdrikkedispenser til varm og kold drikke er specialisten i distribution af mobilt salg af drikkevarer.
 • Han vandrer i mængden, hans drikkeforsyning i rygsækken under sportsbegivenheder, salgsfremmende operationer eller kulturelle begivenheder! Et originalt distributionssystem.
 • Et unikt kommunikationsværktøj. En stigning i salget af drikkevarer. En service til offentligheden, der lindrer overbelastning i andre salgssteder.
  • Den bærbare rygsæk til drikkevarer kan redesignes til at matche farverne på din aktivitet, mærke eller produkt, hvilket giver en mobil plads til din reklame.

  • For yderligere oplysninger, gå til kontaktsektionen! Varme og kolde drikkevarer som kaffe, te, juice, flydende suppe, vand, mælk, chokolade, colas-vin og champagne.

  • Drikkeflaske og dåse rygsæk er specielt designet til standard dåser og flasker. Fyld de isolerede rum med kølekasser eller flasker, så er du klar til salg.

  • Med drikkevand rygsæk øl, vin, læskedrikke, juice, vand, kaffe, gløgg, meget varme eller isdrikke, med eller uden kuldioxid, tilbydes direkte til tilskuerne.

  1. Varme og kolde drikkevarer som kaffe, te, juice, flydende suppe, vand, mælk, chokolade, colas-vin og champagne. Drikkeflaske og dåse rygsæk er specielt designet til standard dåser og flasker.
  2. Fyld de isolerede rum med kølekasser eller flasker, så er du klar til salg. Med øl-rygsæk, øl, vin, sodavand, juice, vand, kaffe, gløgg, meget varme eller isdrikke, med eller uden kuldioxid, tilbydes direkte til tilskuerne.
  3. En bærbar rygsæks drikkevaredispenser er en one-stop-shop, når det kommer til aktivering, vi vil sørge for, at dit brand giver et varigt indtryk på kunden!
  4. Rygsæk til drikkevareudlevering er en fantastisk måde at oprette forbindelse til kunder på et mere intimt niveau.
  5. Tag dit brand til steder, som det aldrig har været med vores mærkedygtige rygsække, mærkedygtige kop ærmer og unmissable mærke over hovedflag!