pivo stolp Namesto z pivo uporabo sistema ,racionalizacijo uporabe posod, pivo stolp ki delajo z zemeljsko gravitacijo , da služijo vaše stranke . Pijača nahrbtnik ima popolnoma enako pivo svetlobno - odsevnega materiala z možnostmi ...


pivo stolp Tu so le nekatere kombinacije: . Red bela vina Juhe Sprits inpaket je tako pridobivanje teh pivo stolp možnosti pijače za vaše stranke pivo je, da je veliko lažje z pivo stolp minimalnim časom pivo.
 pivo stolp
 pivo
 stolp
 pivostolp
Vključeno : Vsaka od teh zgoraj nahrbtnika pivo stolp so opremljeni z zamenljivim zastavo blagovnih znamk . Neobvezno : Mi pivo lahko tudi dobavo pivo neobvezno popolnoma izolirana prednja prikazovanju pivo vrečko,

 pivo stolp ki se lahko uporablja za denarna sredstva , serviet , mleko , sladkor itd pivo Ta sistem jezelo učinkovita metoda zelo hitro služijo

velike pivo stolp številke za prodajo na velikih prireditvah obsega ponudbe
" klasični model,model, nahrbtnik , na drugi strani pa vam omogoča, pivo stolp da prodajajo vse vrste hrane in pivo stolp neživilskih izdelkov pivo v ozkih prostorih.


stolp pivo

 
Nahrbtnik enota, ki pivo stolp opušča pločevinke ohladiti . To pivo jesuper za orodje pivo stolp za prodajo po posameznih stadionov in aren ali kateri koli kraj, kjerkoli. Prav tako je super za Vzorčenje na poti.

Prav tako ima denar vrečko in imetniku prostor skodelice za shranjevanje skodelice za vzorčenje , kot tudi.
To bo pomagalo povečati našo prodajo in prepoznavnost blagovne ali pivo kjerkoli drugje, kjer se to uporablja. Gremo za naše pivo stranke , ne pa čakati , da pridejo k nam . Prepričani smo, da lahko izpolni vsako mobilno pivo stolp alkohola dozirne zahtevo. Še ena prednost :

to še vedno omogoča moškim , da ujeti tudi dekleta.
pivo Po tem, da se uporablja ali gravitacijskim nahrbtnik. Primeren je odprta za distribucijo brezplačne vzorce in prodaje je posebej zasnovan za prodajo ali vzorec pijače v steklenice ali pločevinke . Ta paket omogoča razdelitev prigrizke , kot so sekanci ali kokice .

Da nahrbtnik ali jepijača nahrbtnik za pločevinke z zamislil .
Zmogljivost dveh termo sončnim žarkom polnilno komoro je s . Prigrizki, sladkarije , tako v prehrano pivo stolp in

Non področju hrane .
za prodajo na velikih prireditvah obsega ponuja" klasični model,model, nahrbtnik, na drugi strani pa vam omogoča, da prodajajo vse vrste hrane in neživilskih proizvodov, v ozkih prostorih. Javnost je učenje lahko pričakujete v bistvu enake vrhunsko kakovost izdelka pijačo , ko se jo oprosti , nekateri podporniki stranke neradi kupujejo zadnjih nekaj toplih napitkov iz tote škatle ali pladenj . nahrbtnik pijača razpršilnik .

Ustekleničena voda brezalkoholnih pijač v steklenicah piva .

Prigrizki ali hrenovke v pivo valjaste oblike pivo stolp Posode nahrbtnik pločevinke in steklenice , je mogoče reciklirati , ki jih ohranja izprazni Contour dizajn maksimira identitete blagovne znamke na zadnji površini ponovno napolniti v nekaj sekundah in v celoti očistiti pivo in razkužiti v minutah Opravlja do trideset aluminijaste pločevinke in steklenice, ki se lahko uporablja za promocije , kot je vzorčenje privlačnega - preprosto povečanje prodaje ob pivo hladnih pivo stolp pijač , kjer jih ljudje želijo .

Prenosne torbe so idealna enostaven za uporabo izolirani nosilci za izdajanje polni pivo stolp velikosti steklenic in pločevink .

Te lahke enote so zasnovane z peklenskih stojala izdelkov za pivo učinkovito združene znamke točenja, pivo stolp v vsakem primeru ali površin na obeh modelih so zlahka dostopne , enostaven za čiščenje in se popolnoma izoliran. pivo stolp
Tako ustreči.