Umjesto da pivo ruksak koristite sustav ,pojednostaviti koristi spremnike koji rade sa zemljom gravitacije služe svoje klijente . Pića ruksak ima točno isti svjetlo reflektirajućih materijala s opcijama .

Ovdje su pivo  samo neke kombinacije  . Red bijelo vino  pivo ruksak Juhe sprits ipaket pa je dobivanje tih pića mogućnosti za svoje klijente je da je puno lakše s minimalnim crossover vrijeme .
 pivo ruksak
 pivoruksak
 pivo
 ruksak
Uključeno  Svaki od ovih gore ruksak se pivo  isporučuje s izmjenjivim branding zastavom . Izborni  Mi također može dostaviti dodatni potpuno izolirani radno posluživanju vrećicu koja se može koristiti za novac, salveta, mlijeko , šećer i sl.

Ovaj sustav jeiznimno učinkovita metoda služi veliki broj vrlo brzo Za prodaju u velikim događajima nudi " klasični pivo  model ruksak Model s druge strane omogućuje da prodaju sve vrste hrane i neprehrambenih proizvoda u uskim mjestima . Ruksak jedinica koja dijeli konzerve ohlađen .  Dobro došli u svijet mobilnog vendinga

 Naša je  postati vodeći mobilni vending servis na području koji će svojim klijentima stvarati najbolje moguće uvjete za što lakšu kupnju ili prodaju željenog proizvoda. Kvalitetom  čaša biti će zadovoljni i najzahtjevniji korisnici. Čaše su atraktivnog dizajna, priručne i praktične. Materijal od kojeg su napravljene, čašama daje izgled stakla.

To jesuper za alat za porast prodaje na stadionima i arenama ili bilo koje mjesto, bilo gdje .

To je također velika za uzimanje uzoraka u pokretu . Ona također ima novac vrećicu i prostor za pivo  pohranu držač šalice za uzorkovanje , kao dobro. To će vam pomoći povećati naše prodaje i brand svijesti u ili bilo gdje drugdje gdje se koristi .

Odlazimo do naših kupaca , umjesto pivo  da čekaju da dođu do nas . Uvjereni smo da možemo ispuniti sve mobilne piće - doziranje zahtjev . Još jedna prednost : ona još uvijek omogućuje ljudima da pivo  uhvatiti pogled i djevojke .

 Osim toga , to je primjenjivo ili kao gravitacijsko ruksak . Pogodan je izvanredan za distribuciju pivo  besplatnih uzoraka i prodaje je posebno dizajniran za prodaju ili uzorak pića u bocama ili limenkama .

Ovaj paket omogućuje distribuciju grickalice kao što su čips ili kokice .


ruuksak pivo

  To je ruksak ilipića  za konzerve pivo  zamišlja . Kapacitet  pivo ruksak dvije termo najsunčanijih punila komori sa .

Grickalice , slatkiši , kako u hrani iu  području . za prodaju u velikim događajima nudi" klasični modelruksak Model s druge strane omogućuje da prodaju sve vrste hrane i neprehrambenih proizvoda u uskim mjestima .

Javnost je učenje  pivoruksak očekivati ​​znatno isti proizvod vrhunske kvalitete pića kada je oslobođena , neki kupac pokrovitelji su voljni kupiti u posljednjih nekoliko toplih napitaka iz pivo  Tote kutiju ili ladicu .

Ruksak piće dozator . Flaširana voda Bezalkoholna pića u bocama piva u . Grickalice i hrenovke u cilindar  pivoruksak u obliku posude, ruksak konzerve i boce mogu reciklirati zadržavanjem prazni Contour dizajn maksimizira prepoznatljivosti na stražnjoj površini ponovno napunjen u sekundi i potpuno očistiti i dezinficirati u nekoliko minuta prijevoz do trideset aluminijske  pivo ruksak limenke ili boce

To se može koristiti za promocije kao privlačnih uzorkovanja vježbe - jednostavno povećati prodaju pivo ruksak  za pivo  uzimanje hladna pića gdje ih ljudi žele . Prijenosni ruksaka su idealni jednostavan za korištenje i

zolirani prijevoznika za izdavanje pune pivo  veličine boce ili limenke . Ovi lagani jedinice su dizajnirane s paklenih proizvoda stalci za učinkovito multiple pivo  marke točenja u svakom slučaju odnosno područja na oba modela su lako pristupiti , lako se čiste , i potpuno su izolirani . Oba pivo ruksak  primiti .