Sen sijaan olut torni käyttääjärjestelmää ,virtaviivaistaa käyttää säiliöitä , jotka olut toimivat maan painovoima palvella asiakkaita . Juoma reppu on täsmälleensama valoa heijastava materiaalivaihtoehtoja 

Tässä on vain joitakin yhdistelmiä  torni  Red  olut torni valkoviiniä Keitot sprits ja .Pakkaus on niin saada nämä juomat vaihtoehtoja asiakkaille on torni  niin paljo olut  helpompaa pienellä crossover aikaa . Mukana : Jokainen näistä edellä reppu toimitetaan vaihdettavalla branding lippu .
 oluttorni
 olut torni
 olut
 tornitorni olut
Valinnainen : Voimme myös toimittaalisävarusteena täysin eristetyt edessä palvelevat pussi , joka voidaan käyttää rahat , lautasliinat , maito, sokeri jne.

ämä järjestelmä  olut torni onerittäin tehokas tapa palvella suuria määriä hyvin nopeasti myynti massatapahtumissa tarjoaa " klassiseen olut malliinreppu malli toisaalta voit myydä erilaisia ​​elintarvikkeita tai  torni muiden  oluttorni tuotteiden kuin elintarvikkeiden ahtaissa paikoissa . Reppu yksikkö annostelee tölkit jäähdytetty .

Tämä olut onhyvä työkalu myynnin kasvu stadioneilla ja olut torni areenoilla tai paikka , missä tahansa . Se on myös hyvin Näytteenottoliikkeellä . Se on myösrahaa pussi jamukiteline alueen säilyttäminen kupit näytteenottoa samoin . Tämä auttaa kasvattamaan myyntiä jabrändin tietoisuutta taiolut  muuallekaan, missä  torni sitä käytetään . Käymme asiakkaan , eikä odottaa heitä   torni oluttorni tulemaan meille . Olemme vakuuttuneita, että voimme tavata liikkuvaa juoma - annostelu pyynnöstä .
  Toinen  olut torni etu : se mahdollistaa silti miehiä vilauksen hyvin tyttöjä . Tämän torni  lisäksi , että sovelletaan tai gravitaatio reppu . Se sopii maksamattajakelu ilmaisia ​​näytteitä ja myynti on suunniteltu myydä tai näyte pulloissa tai tölkeissä . tämä paketti mahdollistaajakelun välipaloja kuten sirut tai popcorn .

Tämä reppu olut taijuoma reppu purkkia conceives . Kapasiteettikahden  oluttorni thermo eristettyä täyteainetta kammio on kanssa . Välipaloja , makeisia sekäelintarvikkeiden ja non olut food -alueella . myynnin  torni suuren mittakaavan tapahtumia on"klassinen mallireppu malli toisaalta voit myydä erilaisia ​​elintarvikkeita tai muiden tolut uotteiden kuin elintarvikkeiden ahtaissa paikoissa .

Yleisö on oppia odottaa olennaisestisama korkealaatuinen juoma tuote , kun  torni se annostellaan , jotkut asiakkaan suojelijoita ovat haluttomia  olut torni ostamaanviime