Rucsac băutură , l oțel rezervor de băuturi Turism panou bea rucsac publicitar care vând produse izolate eliberarea furtun și pistol de dispersie litri Gravitations rezervor pentru a goli complet , nu este necesar , este un sistem de magazin portabil , constând dintr- un rucsac băuturi și tava de furnizor . Este un ochi de produs , bea ideal pentru bea rucsac vânzarea de băuturi și înghețată la festivaluri , evenimente sportive sau la plajă sau , în general, în toate tipurile de teren , care pot fi bea gestionate cu ușurință cu un cărucior de capturare . Piesă de bază arucsac băutură este acoperit cu o folie . Acesta este deținut de un sac din bea  material textil rezistent la uzură și bea rucsac  un compozit textil spumă .
 bea rucsac
 bearucsac
 bea
 rucsac
Mai multe curele permite bea reglarea piesei înapoi pentru bea rucsac a obține o prindere confortabilă și ferm pe utilizatorPack este eficientiza astfel obtinerea acestor opțiuni de băuturi pentru clienții bea dumneavoastră este faptul că mult mai ușor . În loc de a folosi un sistem ,Streamline folosește containere care lucrează cu bea rucsac gravitatia Pamantului pentru a servi clienții dumneavoastră . Pentru a goli Rucsac complet Bier nu este necesar , cum ar fi pompe , compresoare , nu bea sunt necesare ! Schimbarea rapida a sistemului grafic : grafica Merchandiser pot fi modificate în orice moment, bea rucsac pentru noi promotii sau arta actualizat .


rucsac bea


  De ce arunca bea rucsac comerciant atunci când vă poate schimba grafica . Rucsac poate fi folosit pentru bauturi calde sau reci ! Acesta va deține până la kg cu usurinta . pentru bea debitarea de băuturi în pahare , precum și noi potrivit pentru ! După cum sugerează și numele , acest lucru este mai subtire decat fratele sau mai mare Doar pentru ca acest pachet este mai subtire , nu înseamnă că are mai puține funcții . De fapt, ea are la fel de multe si bea rucsac este bea chiar mai versatil ! Opțiunea rezervor Liter loc de a folosi un sistem ,Streamline folosește containere care lucrează cu gravitatia Pamantului pentru a servi clienții dumneavoastră . Rucsac Beverage are exact același material lumina reflectorizant cu opțiuni de . Aici sunt doar câteva combinații : roșu și vin alb șipachetul este atât de obtinerea acestor opțiuni de băuturi pentru clienții dumneavoastră este faptul că mult mai bea ușor cu timpul crossover de minim . Inclus : Fiecare dintre acestea rucsac de mai sus sunt furnizate cu steagul branding interschimbabile . Optional bea rucsac : Putem furniza , de asemenea, un complet izolate husă opțional față - servire , care pot fi utilizate pentru bani , servetele , bea lapte , zahăr etc O modalitate foarte bună de a stoca si distribuie cutii și sticle în cartușse potrivește până la sau bea sticlă , astfel încât bea rucsac combinația băutură pot fi adaptate la nevoile clienților dumneavoastră . Cutie sau o butelie scade în buzunar de fiecare dată . Furnizor bea rucsac trageprodusul din buzunarul său și automat până la golire Acest sistem este o metodă extrem de bea eficientă de a bea rucsac servi un număr mare foarte repede.