μπύρα πύργος Αντί να χρησιμοποιεί μπύρα ένα σύστημα , το εξορθολογισμό χρησιμοποιεί δοχεία μπύρα που λειτουργούν με τη βαρύτητα της γης για να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας .

Το σακίδιο μπύρα πύργος Ποτά έχει ακριβώς το ίδιο φως - ανακλαστικό υλικό με τις επιλογές της ... Εδώ είναι μερικά μόνο από συνδυασμούς: Κόκκινο μπύρα λευκό κρασί Σούπες sprits και το πακέτο είναι να πάρει τόσο αυτές τις επιλογές ποτά για τους πελάτες σας, είναι ότι πολύ πιο εύκολο με μπύρα πύργος ελάχιστο χρόνο crossover .

Περιλαμβάνονται: Κάθε ένα από αυτά πάνω σακίδιο παρέχονται με εναλλάξιμα μπύρα σημαία branding.
Προαιρετικά : Μπορούμε να μπύρα πύργος παρέχουμε επίσης ένα προαιρετικό πλήρως μονωμένο front- μερίδα θήκη η οποία μπορεί μπύρα να χρησιμοποιηθεί μπύρα πύργος για τα χρήματα , χαρτοπετσέτες, γάλα, ζάχαρη κλπ.
 μπύρα πύργος
 μπύραπύργος
 μπύρα
 πύργος
Το σύστημα αυτό μπύρα πύργος είναι μια μπύρα εξαιρετικά αποτελεσματική μπύρα πύργος μέθοδος εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού πολύ γρήγορα Για τις πωλήσεις σε μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις προσφέρει μπύρα πύργος η «

κλασικό μοντέλο μπύρα το μοντέλο σακίδιο από μπύρα την άλλη πλευρά σας επιτρέπει να πωλούν τα είδη μπύρα τροφίμων μπύρα πύργος και μη εδώδιμων προϊόντων και σε στενά σημεία.


πύργος μπύρα

 
Η μονάδα σακίδιο που διανέμει δοχεία μπύρα πύργος ψύχονται . Αυτό είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την για σταδιακή πωλήσεις σε στάδια και αρένες ή σε οποιοδήποτε χώρο , οπουδήποτε. Είναι επίσης μεγάλη για μπύρα πύργος τη δειγματοληψία σε κίνηση . Έχει επίσης μια σακούλα χρήματα και χώρο ποτηροθήκη για μπύρα να αποθηκεύσετε κύπελλα για τη δειγματοληψία ,

καθώς και.
Αυτό θα βοηθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις μας και τη φήμη του σήματος της ή μπύρα πύργος οπουδήποτε αλλού, όπου χρησιμοποιείται . Εμείς πάμε για τον πελάτη μας , αντί να περιμένουμε να έρθουν σε μας . Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε κινητό ποτό - διανομής αιτήματος . Ένα άλλο πλεονέκτημα : επιτρέπει ακόμη άνδρες για να ρίξουν μια ματιά και κορίτσια . Από εκεί και πέρα ​​, θα είναι εφαρμόσιμο ή ως σακίδιο βαρύτητας.


Είναι κατάλληλο μπύρα εκκρεμούν μπύρα πύργος για την διανομή δωρεάν δειγμάτων και των πωλήσεων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πωλήσει ή να δοκιμάσουν τα ποτά σε φιάλες ή δοχεία .
αυτό το πακέτο επιτρέπει τη διανομή των σνακ όπως τα πατατάκια ή ποπ-κορν . Αυτό σακίδιο ή ένα σακίδιο ποτό για κονσέρβες μπύρα πύργος συλλαμβάνει . Η ικανότητα της θερμο δύο insolated θάλαμο πλήρωσης είναι με . Σνακ , γλυκά , τόσο στις επιχειρήσεις τροφίμων και στον μη χώρο των τροφίμων .

για τις πωλήσεις σε μεγάλης κλίμακας συμβάντα προσφέρει το « κλασικό μοντέλο Το μπύρα πύργος μοντέλο σακίδιο από την άλλη πλευρά σας επιτρέπει να πωλούν τα είδη τροφίμων και μη εδώδιμων μπύρα προϊόντων και σε στενά σημεία . Το ευρύ κοινό είναι να μάθουν να περιμένουν ουσιαστικά το ίδιο προϊόν ανώτερης ποιότητας ποτό όταν αυτό χορηγείται από , ορισμένοι προστάτες των πελατών είναι απρόθυμοι να αγοράσουν τις τελευταίες ζεστά ροφήματα από ένα κιβώτιο μεταφοράς ή το μπύρα πύργος δίσκο . σακίδιο διανομής ποτών . Εμφιαλωμένο Νερό Αναψυκτικά σε μπουκάλια μπύρας στο .

Σνακ ή μπύρα χοτ-ντογκ σε σχήμα κυλίνδρου Δοχεία Δοχεία σακίδιο και μπουκάλια μπορούν να ανακυκλωθούν με τη διατήρηση αδειάζει σχεδιασμού Contour μεγιστοποιεί την ταυτότητα της μάρκας στην πίσω επιφάνεια


 Αναγόμωση σε δευτερόλεπτα και πλήρως καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σε λίγα λεπτά Μεταφέρει έως τριάντα δοχεία από αλουμίνιο ή ένα μπουκάλι Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την
μπύρα προαγωγών, ως μια άσκηση μπύρα πύργος δειγματοληψίας εντυπωσιακό - απλά για να αυξήσει τις πωλήσεις με τη λήψη κρύα ποτά όπου οι άνθρωποι τα θέλουν . Οι φορητές σακίδια είναι οι ιδανικές εύκολο στη χρήση μόνωση φορείς για τη χορήγηση πλήρους μεγέθους φιαλών ή μεταλλικών μπύρα πύργος δοχείων .


Αυτά τα ελαφριά μονάδες έχουν σχεδιαστεί με Infernal ράφια προϊόν για την μπύρα αποτελεσματική πολλαπλές μάρκα μπύρα πύργος διανομής σε κάθε περίπτωση ή περιοχές και στις δύο μοντέλα είναι εύκολα προσβάσιμα, να καθαρίζονται μπύρα πύργος εύκολα , και είναι μπύρα πλήρως μονωμένη. Και οι δύο φιλοξενήσουν.