I øl tower stedet for at bruge et system , benytter den strømline containere, der arbejder med jord tyngdekraften til at tjene dine kunder. Beverage Rygsækken har nøjagtig samme lysreflekterende materiale med de muligheder for Her er blo tøl nogle kombinationer .

 Rød hvidvin Supper sprits , og pakningen , så få disse drikkevarer muligheder til dine kunder , er, at meget nemmere med minimal crossover tid. Inkluderet: Hver af disse ovennævnte rygsæk leveres med øltower udskiftelige branding flag. Valgfrit: Vi kan også levere en valgfri fuldt isoleret front- servering pose , der kan bruges til penge , servietter , mælk , sukker osv. Dette system er en yderst effektiv metode til at tjene store tal meget hurtigt For salg i stor skala arrangementer tilbyder "øl  klassiske model

The k model på den anden side giver dig mulighed for at sælge nogen former for mad eller non-food produkter i smalle steder .øl tower  Rygsækken enhed, der dispenserer dåser kølet. Dette er en stor for værktøj til øget salg på stadioner og arenaer eller enhver spillested , overalt. Det er også fantastisk for prøvetagning på farten.

Det har også en penge pose og en kopholder område til at gemme kopper til prøveudtagning samt. Dette vil øltower bidrage til at øge vores
 øltower
 øl-tower
 øl
 tower
tower-øl

salg og brand øl tower awareness af i eller andre steder, hvor det bruges. Vi går til vores kunder , snarere end at vente for dem at komme til os. Vi er overbeviste om at vi kan opfylde enhver mobil drikke - dispensering anmodning.

En anden fordel : det stadig så mænd til at fange et glimt af godt piger. Ud over dette, er, at anvendelse eller som øl-tower gravitation rygsæk. Den er velegnet udestående for uddeling af gratis prøver og salg er specielt designet til at sælge eller prøve øl drikkevarer i flasker eller dåser . denne pakke muliggør fordelingen af ​​snacks som chips eller popcorn .

At rygsæk eller er en drik rygsæk til Dåser af undfanger . Kapaciteten af de to termo insolated filler kammeret er med .  både i Levnedsmiddel-og i Non Food området. for salg på store begivenheder giver den "klassiske model Rygsækken øl model på den anden side giver dig mulighed for at sælge nogen former for mad eller non-food produkter i snævre steder. øl tower Offentligheden er at lære at regne med væsentligt den samme overlegne kvalitet drik produkt, når det udleveres fra nogle kunde øltower lånere er tilbageholdende med at købe de sidste par varme drikke fra en totalisatorspil kasse eller bakke .


  rygsæk drink øl tower Flaskevand Sodavand i flasker øl i . Snacks eller  i cylinder formet Beholdere af rygsæk Dåser og flasker kan genbruges ved at fastholde tømmer Contour design maksimerer brand identitet på bagsiden Refilled i sekunder og fuldt rengøres og desinficeres i minutter rumme op til tredive aluminiumsdåser eller flaske Det kan bruges til forfremmelser som en iøjnefaldende stikprøveundersøgelsen - blot for at øge salget ved at tage kolde drikke , hvor folk vil have dem . Den øl-tower bærbare rygsække er de ideelle nem at bruge isolerede bærere for udlevering fuld størrelse flasker eller dåser .

Disse letvægts enheder er designet med infernalske produkt stativer til effektiv multipel brand øltower dispensering på enhver begivenhed eller områder på begge modeller er let tilgængelige , lette at rengøre , og er fuldt isoleret. Begge rumme flasker eller Udviklet at fastholde en konsekvent betjener kvalitet og temperatur for enhver drik nemt doserer tredive Valgfri mindre enhed til rådighed øl-tower Specialdesignet , øltower fuldt justerbart selesystem forøl-tower  Optimal vægtfordeling og let on / off brugerdefineret grafisk pakker , billedbehandling og tilbehør til at støtte ethvert brand eller begivenhed han . primært anvendes til transport af øl op til flasker eller dåser i forskellige størrelser . Op til flasker eller dåser i forskellige størrelser .

 Meget øl-tower høj grad af isolering for at sikre drikkevarerne holdes kold . Valgfri kop øl-tower r og servering pose gør det nemt at bruge. Transparent branding dækning for øl maksimal eksponering. Patronen passer op til l øltower dåse eller flaske eller snacks , så drik kombinationen kan være velegnet til dine kunders behov .

Dåsen eller flasken falder ind i lommen hver gang. . Dette system er en yderst effektiv metode til betjener et stort antal meget øl tower.